CURSOS A DISTÀNCIA

AULES CREATIVES, AULES DIVERTIDES

creativitat aules

Aquest curs de 10hrs que realitzarem a través de la plataforma Moodle. Aprendrem com transformar les nostres classes en sessions més creatives.

TÈCNIQUES D’ENTRENAMENT CREATIU

creativitat

Aquest curs de 10hrs el farem a través de la plataforma Moodle. Aprendrem tècniques per entrenar la creativitat dels alumnes i la nostra. Podrem fer una classe de creativitat!!

AULES CREATIVES I COM  FER-LES REALITAT

creativitat 3

Aquest curs està pensat per fer els dos cursos de creativitat junts, alhora. És un curs de 20hrs on podràs treballar tant les tècniques de creativitat com els recursos per aplicar a l’aula.

EINES GOOGLE I

GOOGLE 1

Aquest curs de 12 hores, es realitzarà a través del Clasroom i aprendrem a fer funcionar el Drive, el Gmail, el Docs i el Sheets

EINES GOOGLE II

GOOGLE 2

Aquest curs de 12hrs es realitzarà a través del Classroomi aprendrem a fer servir el Classroom i el Sites

EINES DIGITALS EN L’AVALUACIÓ EDUCATIVA

AVALUACIO

En aquest curs de 12hrs que portarem a terme a través del Moodle, aprendrem a utilitzar eines d’avaluació digital tant pels docents com eines de coavaluació i autoavaluació dels alumnes.

MILLLORAM LA MEMÒRIA DELS ALUMNES

MEMORIA

Aquest curs de 10hrs es farà a través de la plataforma Moodle i podrem aprendre, a més dels fonaments bàsics de la memòria, eines, estratègies i tècniques per millorar-la.

TREBALLAR LES FUNCIOS EXECUTIVES A L’AULA

FUNCIONS EXECUTIVES

Aquest curs de 10hrs es portarà a terme a través de la plataforma Moodle. Preten donar eines i recursos per treballar les funcions executives amb els nostres alumnes: planificar, inhibir la resposta, metacognició,…

Pin It on Pinterest

Share This